Maustaja nuorentuu kesäksi
14.6.2018
Maustaja tarjoaa kesätyöpaikan parillekymmenelle paikalliselle, elintarvikealasta kiinnostuneelle nuorelle myös tänä kesänä.
Maustaja haluaa antaa nuorille mahdollisuuden tienata ja tutustua elintarviketeollisuuteen myös tänä kesänä.
– Meillä on pitkä ja hyvä yhteistyö alan oppilaitosten kanssa, kertoo henkilöstöpäällikkö Jari Partanen. Olemme iloisia, että saamme tänne nuorten myötä uusia, tuoreita näkökulmia ja tietysti energistä tekemistä.
Myös nuoret näkevät käytännössä miten monipuolisia vaiheita ruoan valmistus sisältää. Koko valmistusketju tuotekehityksestä pakkaamiseen tulee tutuksi ja puhtaan ruoan arvostus kasvaa, kun jokainen näkee omin silmin tuotteen kehityskaaren raaka-aineesta valmiiksi tuotteeksi ja kuinka monta vaihetta siihen sisältyy jo pelkästään Maustajalla.
– Ja onhan se todella hienoa, jos nuori innostuu alastamme ja saamme tätäkin kautta uusia, osaavia tulevaisuuden tekijöitä, iloitsee Jari.
Kiinnostuiko?
Tutustu Maustajan tarinaan.
Lue lisää Maustajasta yrityksenä.