Sinapit
10.000 kiloa sinappia päivässä kertoo pitkän kokemuksen lisäksi myös taidosta valmistaa juuri halutunlainen sinappi.
Maku ratkaisee ja sinapin maun takaa hyvien raaka-aineiden lisäksi oikea kypsytysaika. Myös lämpötilan pitää säilyä juuri oikeana läpi koko valmistusprosessin.
Valmistammekin 60 % kaikista Suomen sinapeista.
Rouhean karkeaa vai samettisen sileää?
Herkullinen sinappi maistuu ja myös tuntuu suussa. Haluttu suutuntuma aikaansaadaan jauhamalla sinapinsiemenet kivimyllyillä tai sekoittamalla sinappijauheista.
“Herkullinen sinappi maistuu ja myös tuntuu suussa.”
Haluatko sinapin sileänä, kahteen kertaan jauhettuna, karkeampana, yhteen kertaan jauhettuna vai reilusti rouheampana seassa kokonaisia ja rikottuja sinapinsiemeniä?
Valitsetko miedon vai tulisen? Lisätäänkö ripaus hunajaa tai hyppysellinen piparjuurta? Myös luomu onnistuu. Toimitamme sinapin myös raaka-aineena konttitoimituksina.